Blogia
funnywriting

DE L'AMISTAT S'HA DIT...

HOLA! Burla

Aquí us deixo unes gfrases cèlebres sobre l'amistat en català i la meva opinió. I espero que us agradin! I també que estigueu d'acord amb la meva opinió... He, he! Sonriente És broma! Casascú ha de tenir la seva pròpia opinió, i ja va bé que al món hi hagin opinions molt diverses!

De l'amistat s'ha dit...     De l'amistat s'ha dit...      -"Els amics que tens i l'amistat dels quals ja has posat a prova, enganxa'ls a la teva ànima amb ganxos d'acer". William Shakespeare.      -"L'amistat duplica les energies i divideix les angoixes per la meitat". Sir Francis Bacon.      -"No deixis créixer l'herba en el camí de l'amistat". Plató.      -"Amic és aquell el que en la prosperitat acudeix a ser cridat i en l'adversitat sense ser-ne". Demetrio.      -"Qui busca amics sense defectes es queda sense amics". Proverbi turc.      -"L'amistat perfecta és la dels bons i d'aquells que s'assemblen per la virtut. Ells es desitgen mútuament el bé en el mateix sentit". Aristòtil.

     -"Amistats que són certes ningú les pot trobar". Miguel de Cervantes.

I jo hi afegeixo...

      Efectivament, l'amistat perfecta no existeix, però hem de saber reconèixer els defectes i les virtuts nostres i dels nostres amics, i saber conviure-hi el més bé possible. Per aquesta primavera desitjaria tenir això més en compte que mai i millorar l'amistat del grup tant com sigui possible!

 

     

 

    

 

0 comentarios